Företagsabonnemang är vitala för svenska företag

För inte extremt många år sedan var mobiltelefoner någonting som enbart användes av personer på chefsnivå i svenska företag. Tidigare kallades mobilerna för “yuppienallar”, ett uttryck som myntades på 80-talet då dessa tegelstenar var extremt dyra. Numera är de dock viktiga verktyg i de allra flesta företag. Därför finns det också ett stort behov av prisvärda och bra företagsabonnemang.

Viktig för företagare att teckna rätt företagsabonnemang

När du ska teckna ett eller flera mobilabonnemang till ditt företag bör du tänka till lite grann. Det kanske är flera anställda som behöver förses med mobiltelefoner och tillhörande abonnemang? Detta gäller framför allt om de regelbundet arbetar utanför kontoret, t.e.x. hemifrån eller på resande fot. Men även om du är mer eller mindre ensam anställd i ditt företag är det viktigt att välja rätt abonnemang.

Om du driver en enskild firma har du faktiskt möjligheten att välja mellan att teckna ett privat abonnemang eller ett företagsabonnemang. Men om det rör sig om ett aktiebolag är det enbart den sistnämnda varianten som finns att tillgå. Det finns dock ingen anledning att hänga läpp över detta – idag finns det flera bra mobiloperatörer med abonnemang för företag att välja bland!

Några av de mer framstående aktörerna på vår inhemska marknad är:

  • Tre
  • Telenor
  • Hallon
  • Tele2
  • Chilimobil
  • Telness

Identifiera företagets behov av mobiltelefoni

När du ska teckna ett nytt företagsabonnemang behöver du först göra en utvärdering av nuläget. Hur ser företagets nuvarande användning av mobiltelefoni ut? Hur ser det framtida behovet ut? Med hjälp av svaren på dessa bägge frågor kan du sedan dyka djupare ner i ämnet och ta reda på vilket abonnemang som lämpar sig bäst. Kanske är det ett från någon av de större mobiloperatörerna, eller ska ni istället satsa på någon av uppstickarna?

Det kan även vara värt att ta reda på huruvida ni enbart ska använda er av mobiltelefoni eller om ni även ska ha fast telefoni på företaget. Kanske vill ni även implementera VoIP-telefoni eller andra telefonitjänster? Möjligheterna är närmast oändliga och endast du själv och ditt företag kan svara på hur ert behov av telekommunikation ser ut.

© 2024 A MarketPress.com Theme